Sæsonens trendfarver

Læg mærke til sæsonens nye farver, hvor grønlige noter og forskellige blomme nuancer giver varme og hygge. Gå efter materialer og tekstiler med tekstur og kombiner med gyldent messing, hvis du selv vil skabe looket. Hent dem ind i f.eks. soveværelset med bløde puder - supplér med designtilbehør, der matcher. Brug f.eks. efterårets nyheder bl.a. keramik fra Knabstrup eller lækre tekstiler fra Cozy Living.


Frisk op i dit hjem

Tekstur og materialer

Sæsonen byder på overflader, hvor der leges med forskellige materialer i puder og plaider bl.a. velour og uld. Vigtigt er, at man ikke er bange for at mixe mønstre og farver. Og tag gerne det botaniske med ind i indretningen.

Se mere fra Cozy LivingTIP

Vælg gerne forskellige puder til f.eks. din sofa. Det behøver ikke at være i samme nuancer og kombiner gerne forskellige tekstiltyper. Sæt gerne lidt spræl på med dit eget personlige udtryk.

Se alle vores puder


Potter


Planter

Plante trenden bliver kun større og større, og der er ikke et rum som ikke bliver løftet af en grøn plante eller to.

Planterne må gerne fylde lidt i rummet, og større planter er på vej ind i hjemmet. Brug f.eks. de fine potter og skjulere, som er landet i Inspiration.

Se flere skjulere her

Se udvalg af potter her

(Der føres et større udvalg af potter i butikkerne)


NYE GRO SKJULERE

Fra Lucie Kaas

Nye smukke skjulere fra Lucie Kaas i glas og keramik, som er selvvandende. Gro skjuleren fås i flere farver, der passer lige ind i sæsonens trend farver.

Se alle Gro skjulere her


De nye farver på badeværelset

De flotte efterårsnyheder til badeværelset kommer i de nye blomme nuancer, og grøn flytter også med ind på badeværelset.Se f.eks.de nye håndklæder fra Zone.

Se håndklæder fra Zone

Se baderumstilbehør fra Zone


Blåt på badeværelset

Blå er en farve, som giver følelsen af ro, fred og afslapning. Frisk op i badeværelset med flotte og lækre håndklæder og Nova One badeserien, som fås i flere farver.

Se mere Nova badeserie

Se mere fra SödahlSkønt sengetøj

Det, dine dyner drømmer om!

Der er intet så skønt som at lægge sig i lækkert nyt sengetøj og slappe helt af. Her med klassiske og moderne mønstre,  hvor kvalitet og detaljen er i højsædet. Hos Inspiration finder du altid kvalitetssengetøj i fine og trendy designs og til gode priser.

Se hele udvalget af sengetøj