Indret med planter

Botanic Living

Lige nu er indretning med grønne planter HOT!
Hos Inspiration finder du et stort udvalg flotte, skulpturelle levende kaktusser og sukkulenter, som kan købes i vores butikker.

Brug også de skønne planter i en fin skjuler, som et alternativ til den klassiske værtindebuket.

ca446556-a954-41cd-87f7-16e8a74f6f54
Skjalm P - Cylinder Skjuler
119,95
Se detaljer
Holmegaard - DWL krukke
199,95 | Spar 50,00
Se detaljer
Skagerak - Trip Trap - Edge potte
249,95
Se detaljer
Skagerak - Trip Trap - Edge Potte
349,95
Se detaljer
Helbak - Hessian skjuler
149,95 | Spar 60,00
Se detaljer
Bjørn Wiinblad - Juliane urtepotteskjuler
699,95
Se detaljer
Iittala - Kastehelmi krukke
129,95 | Spar 70,00
Se detaljer
Helbak - Linie skjuler
209,95
Se detaljer
Lyngby Porcelæn - Lyngby skjuler str. lille
169,95 | Spar 130,00
Se detaljer
Helbak - Pome Pome skjuler
149,95 | Spar 60,00
Se detaljer
Skjalm P - Skjuler
199,95
Se detaljer
Skjalm P - Skjuler
169,95
Se detaljer


Botanic Living

Botaniske elementer og det grønne farvemix går igen i alle typer af design og tekstilprint. Kombinationen med levende grønne planter kan med fordel anvendes i boligindretningen som botaniske skulpturer, der hænger og står i vaser, flasker og skåle.

Oplagte plantevalg til Botanica-trenden er kaktusser og sukkulenter. Deres skulpturelle udtryk matcher den nordiske stil perfekt og tilfører boligen liv og hygge. Samtidig er de nemme at passe og så forskellige, at du nemt kan skabe din egen unikke indretning. Kom ind og se det flotte planteudvalg i din Inspiration butik.


Design with light

Smukke Design With Light krukker kan bruges både til indedørs og udendørs brug. Brug dem til planter, is eller noget helt tredje i indretningen i hjemmet.


Tidens planter

– er dem, der passer ind i den moderne bolig og er nemme at passe. Og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan placere dem i.
De fine sukkulenter passer for eksempel perfekt til det store udvalg af skjulere.

Du kan også nemt placere din planter i f.eks den fine smørbox eller kande fra Helbak.


Blå skjulere

Blå og grøn er igen i år en del af farvetrenden. Så kombiner fine blålige skjulere med de fine planter og så har man fanget trenden.

F.eks. skjuleren Juliane på fod giver dine krydderurter og planter en flot, blå piedestal og sætter et kreativt og personligt strejf i din vindueskarm og på køkkenbordet.


Skjulere med råt look

De fine nye skjulere fra
H. Skjalm P. giver et fint og råt look til din bolig. Den mørke skjuler med den grønne passer utroligt fint sammen og vil fremhæve den grønne farve i planterne.

Se skjulere fra Skjalm pHæng botanik op

Hæng smukke botaniske billeder op i dit hjem. Botaniske billeder og mønstre skaber et skønt moderne look til din bolig. De nye plakater og postkort fra Hagedornhagen vil passe smukt ind i hvert hjem.


Pasningsvejledning

Kaktusser og sukkulenter har bedst af at tørre ud mellem vandningerne.

Især kaktus kan stå i lange perioder uden vand selvom de er meget tørre. Ved høje rumtemperaturer vandes de ca. hver 14. dag.  Der vandes sparsomt om vinteren og sættes gerne køligere.

Kaktusser placeres på et lyst sted og må gerne sættes i solen, hvis der er en god ventilation. Sukkulenter skal tilvendes solen.

Kaktusser plantes i porøs jord. Trives bedst i 15-28 grader.​Få masser af inspiration til indretning med planter i vores butikker


Botanisk harmoni

Også i soveværelset flytter botanik- og natur-trenden nu ind. Store grønne planter i en kurv, giver lidt ekstra liv til soveværelset og kan nemt skiftes ud.

Den dejlig grønne farve giver følelsen af fred og harmoni.