Gastro & køkkentrends

Gastronomi og gennemførte kulinariske oplevelser fortjener det bedste af det bedste, når det kommer til præsentation og servering af anstrengelserne i køkkenet. Smarte hjælpere, lækre specialiteter og genialt udstyr er den direkte vej til mere fantasi og glæde i køkkenet. Her har vi samlet en verden af lækre gastro- og køkkenvarer.


Find din køkkenstil

Køkkenet er hjemmets hjerte og skal fungere som base for kulinariske oplevelser og hyggeligt samlingspunkt for familie og venner. Derfor skal funktionaliteten tænkes ind, bl.a. i form af gode og effektive redskaber.

Gastro køkken


Kniven

Kraftigt håndtag og blad, der giver mere tyngde og bedre balance i hånden. Modstandsdygtig over for rust.

Se mere om den den rigtige kniv
Se mere her

Træ giver liv og varme i køkkenet.
Sæt til ophæng fra Spring Copenhagen med plads til 6 knive. Spring Copenhagens Neo knivmagnet i eg designet af Nis Hauge.

Se den her


Det rigtige redskab

Kochblume redskaberne i fjederstål og silikone tåler helt op til 300°C og er ekstra skånsomme mod dine gryder og pander.


Kryderurter
og olie

Saml de krydderier og olier, du bruger mest, og lad dem stå fremme. Det er praktisk og giver køkkenet liv.

Som en køkken stilleben der er paktisk og nem at komme til med dine favoritter.

Køkken kryderurter og olier


Nordisk Kitchen

Fra Eva Solo

I Nordic Kitchen serien fra Eva Solo får du det eftertragtede støbejernslook og de fænomenale varmeegenskaber i en lettere udgave i aluminium.

Se mere fra Eva Solo


Nyhed: Klud

Nem vej til god køkkenhygiejne

Skift karklud hver dag, så undgår du, at den udvikler sig til en bakteriebombe. Den nye, smarte 7-pak med ugedage på gør det nemt for dig at  holde køkkenhygiejnen helt i top.

Se dem her


Morsø

Nyhed i Inspiration

Nordisk nyt for livet. Den nye nordiske serie fra Morsø rammer lige ind i køkkentrenden og er samtidig uopslideligt køkkentøj,  der holder hele livet. Nogle af de gode egenskaber er ekstrem lang holdbarhed, de lette at rengøre og nemme at stege i, grundet den glatte overflade.

Se mere Morsø


Gastro i træ

Et udvalg af køkkenredskaber lavet i træ. Udover at de lækre varer er flotte i designet, er der tænkt over æstetikken og over hver detalje. F.eks. skærebrættet fra The_Oak_Men, hvor brættet er udformet i et design, som gør det nemt at få fat om brættet.
​​​​​​​Eller f.eks. brand nyheden Andersen som er kommet med en lækker kollektion af skærebrætter.


Den helt rigtige kværn

Friskkværnet salt og peber er uundværlig i al madlavning. Det er fundamentet, når maden skal smages til. Samtidig er et par salt- og peberkværne helt uundværlige på det veldækkede middagsbord, så ens gæster har mulighed for også selv at smage maden til.


Det gode krydderi

Mill & Mortars mission er at give madentusiaster og professionelle gourmeter lysten og råvarerne til at krydre deres mad, så den både dufter og smager af de krydderier, der igennem århundreder har været kendt for at vække vores sanser med deres magiske kraft.
Det er Iben selv, der rejser rundt i verdenen for at udvælge de helt rigtige leverandører og for at sikre, at krydderierne bliver behandlet og pakket, så smag og aroma bliver bevaret optimalt.

Se mere her

GARAM MASALA

Mill & Mortar’s økologiske masala består af kardemomme, koriander, spidskommen, sort peber, kanel, nelliker og muskatnød. Alle krydderierne er dyrket i sri lankanske skovhaver, som er kendte for at levere krydderier med masser af intens smag og liflige aromaer. Passer perfekt til kylling og lam, men bruges også i grønsagsretter og suppe.


Nordisk

NORDISK er en fantastisk serie af de skønneste marinader, olier, eddiker, chutneys, sennepper, pickles og marmelader. Alt er håndlavet af nordiske råvarer – og resultatet er unikke smagsoplevelser fra det nye, nordiske køkken. Skønne specialiteter at have i køkkenet til al madlavning – og helt perfekte at give i gave.

Alle NORDISK varerne kan købes i
vores butikker.