Gastro & køkkentrends

Gastronomi og gennemførte kulinariske oplevelser fortjener det bedste af det bedste, når det kommer til præsentation og servering af anstrengelserne i køkkenet. Smarte hjælpere, lækre specialiteter og genialt udstyr er den direkte vej til mere fantasi og glæde i køkkenet. Her har vi samlet en verden af lækre gastro- og køkkenvarer.

yDZaRVY7XFU


Tefal experience

Du kan smage forskellen
Det er dampindsatsen i Tefal Experience gryden, der gør hele forskellen i forhold til at optimere smagsoplevelsen og holde på alle de gode vitaminer og næringsstoffer. Ideel til tilberedning af f.eks. grøntsager og fisk.


Experience

Tefal Experience serien har mange gode egenskaber til dit køkken. Få mere inspiration til Tefal Experience.

Se hele Experience serien her


Morsø

Nyhed i Inspiration

Nordisk nyt for livet. Den nye nordiske serie fra Morsø rammer lige ind i køkkentrenden og er samtidig uopslideligt køkkentøj,  der holder hele livet.
Nogle af de gode egenskaber er ekstrem lang holdbarhed, de lette at rengøre og nemme at stege i, grundet den glatte overflade.

Se mere Morsø


Nye farver

Fine nye forårsfaver fra Rosti Mepal i både røreskåle og grydeskesæt.

se alle her


Master

RIVEJERNENES KONGE

Mesterkokke sværger til Microplane, og nu kommer rivejernenes konge i ny udgave med elegant håndtag i valnød og skridsikker gummifod for ekstra komfort og stabilitet.

Se dem herGastro i træ

Et udvalg af køkkenredskaber lavet i træ. Udover at de lækre varer er flotte i designet, er der tænkt over æstetikken og over hver detalje. F.eks. skærebrættet fra The_Oak_Men, hvor brættet er udformet i et design, som gør det nemt at få fat om brættet.
​​​​​​​Eller f.eks. brand nyheden Andersen som er kommet med en lækker kollektion af skærebrætter.


Den helt rigtige kværn

Friskkværnet salt og peber er uundværlig i al madlavning. Det er fundamentet, når maden skal smages til. Samtidig er et par salt- og peberkværne helt uundværlige på det veldækkede middagsbord, så ens gæster har mulighed for også selv at smage maden til.


Det gode krydderi

Mill & Mortars mission er at give madentusiaster og professionelle gourmeter lysten og råvarerne til at krydre deres mad, så den både dufter og smager af de krydderier, der igennem århundreder har været kendt for at vække vores sanser med deres magiske kraft.
Det er Iben selv, der rejser rundt i verdenen for at udvælge de helt rigtige leverandører og for at sikre, at krydderierne bliver behandlet og pakket, så smag og aroma bliver bevaret optimalt.

Se mere her

GARAM MASALA

Mill & Mortar’s økologiske masala består af kardemomme, koriander, spidskommen, sort peber, kanel, nelliker og muskatnød. Alle krydderierne er dyrket i sri lankanske skovhaver, som er kendte for at levere krydderier med masser af intens smag og liflige aromaer. Passer perfekt til kylling og lam, men bruges også i grønsagsretter og suppe.


Nordisk

NORDISK er en fantastisk serie af de skønneste marinader, olier, eddiker, chutneys, sennepper, pickles og marmelader. Alt er håndlavet af nordiske råvarer – og resultatet er unikke smagsoplevelser fra det nye, nordiske køkken. Skønne specialiteter at have i køkkenet til al madlavning – og helt perfekte at give i gave.

Alle NORDISK varerne kan købes i
vores butikker.