splash
  • Royal Copenhagen - Skål 18 cm Hvid Elements
Royal Copenhagen

Royal Copenhagen Skål 18 cm Hvid Elements

Ymerskål - 18 cm - Hvid
DKK Nu 175,96
Før 219,95 | Spar 43,99
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 5705140706441

18 cm.

Læs mere
Tallerken model Ymerskål
Farve Hvid
Tåler maskinopvask Ja
Ø 18 cm
Materiale Porcelæn
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Designerne bag
Louise Campbell

Louise Campbell

Louise Campbell blev født i København i 1970. Da hun er datter af en dansk far og en engelsk mor, voksede hun op og blev uddannet i begge lande. Efter eksamen fra London College of Furniture i 1992, vendte hun tilbage til Danmark og fortsatte sine studier i Industriel Design på Danmarks Designskole og dimitterede herfra i 1995.

Hun oprettede i 1996 sit eget atelier, hvorfra hun har arbejdet selvstændigt siden. Fokus er på møbler og lysdesign, men studiet er i stigende grad involveret i produktdesign og interiør design projekter.

Louise har arbejdet sammen med virksomheder som Louis Poulsen, Zanotta, HAY, Royal Copenhagen, Holmegaard, Stelton, Muuto, Interstop og Dansk Kulturministeriet. Louise Campbells arbejde er legende og eksperimenterende og har med tiden fået ry for at nyfortolke og vride ikke blot hverdagsting og situationer, men også materialer og fremstillingsprocesser i nye retninger.

Brandinfo

Royal Copenhagen

Læs mere

Aktuelle Collections

Andre har også kigget på