splash
  • Eva Trio - Amfio krus
Eva Trio

Eva Trio Amfio krus

Amfio - 24 cl - Tåler maskinopvask
DKK Nu 90,97
Før 129,95 | Spar 38,98
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 5706631038355

24 cl. Hvid porcelæn. Nyt og innovativt Eva Trio® design til bordet.
Nu præsenteres Eva Trio® Amfio – et smukt og originalt formgivet stel, der fremmer oplevelsen af maden og giver nye, spændende muligheder for at skabe en ekstra dimension til den moderne borddækning. 

Der er fokus på den totale oplevelse i forbindelse med tilberedning og servering af mad, hvor fantasi og vægt på detaljer er hovedkomponenter. Det nye stel Amfio® er skabt ud fra dette behov.
Dets form udspringer fra antikkens græske amfiteater, hvor både scene og tilskuer-pladser er indskrevet i en cirkulær form for bl.a. at sikre den optimale visuelle helheds-oplevelse.
Stellet har et designmæssigt twist med sin specielle hældning, der vil udgøre et utraditionelt udtryk til borddækningen, både stablet og eller mikset med andre komponenter.

Amfio er i hvid helglaseret porcelæn. Kan anvendes i ovn og mikroovn. Tåler fryser og maskinopvask.

Læs mere
Farve Hvid
Serie Amfio
Tåler maskinopvask Ja
Kapacitet 24 cl
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Brandinfo

Eva Trio

Læs mere

Aktuelle Collections