• Holmegaard - Bouquet rødvin
Holmegaard

Holmegaard Bouquet rødvin

62 cl
DKK 119,95
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 5706422999148

Dæk bord med trendy glasdesign. Peter Svarrers Bouquet-glasserie er skabt med fokus på det moderne måltid, vinkorrektservering og design, der tåler at blive brugt og nydt. Den store overflade i rødvinsglasset frigør vinens bouquet og udfolder smags- og duftnuancerne. Iltning af en ung rødvin på en stor overflade åbner og blødgør vinen og forbedrer oplevelsen markant. I serien finder du også glas til hvidvin, hedvin, vand, champagne og øl. 

Højde: 23 cm

Læs mere
Kapacitet 62 cl
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Designerne bag
Peter Svarrer

Peter Svarrer

Glasdesigner Peter Svarrer er uddannet fra Skolen for Brugskunst i København. Siden 1989 har han fungeret som lærer på Danmarks Designskole. Han blev tilknyttet Royal Copenhagen i 1997 som glasdesigner og er også med i Holmegaards designerstab.

Et utraditionelt resultat

Glaskunstneren Peter Svarrer beskriver sit samarbejde med glasmagerne på Holmegaards Glasværk som en udfordring:

"For mig som kunstner, der normalt arbejder alene, er det en stor oplevelse at indgå i samarbejde med Holmegaards erfarne glasmagere og teknikere.”

Det utraditionelle resultat, der kom ud af dialogen mellem moderne design og et traditionsrigt håndværk, blev serien Quadro med de fascinerende former og de poetiske farver.

Udmærkelser:

Peter Svarrer har blandt andet modtaget Statens Kunstfond, Nationalbankens Jubilæumsfond, Thomas B.Triges Fond og J.C. Hempels Glaspris. Udstillinger: Peter Svarrer har som anerkendt glaskunster udstillet mange steder i Europa samt USA og Japan.

Funktion og farver:

Peter Svarrer mener, at tingene skal være funktionelle. Han er en af de designere, der har påvirket vores opfattelse af, hvordan et bord skal dækkes. I vore dage er det ikke længere et krav at f.eks. vinglas skal være klare, de må godt være farvestrålende. I Peter Svarrers stramme funktionelle design har farverne stor betydning, og de er fint afstemt indbyrdes, så de frit kan kombineres på kryds og tværs.

Brandinfo

Holmegaard

Aktuelle Collections