Ønskelisten®

Ønskelisten® hos Inspiration er til alle livets store
fester f.eks. bryllup, studentergilde,
rund fødselsdag, jubilæum ....

Du kan med fordel oprette Ønskelisten® hos os.
Skal du fejre en af livets store begivenheder, kan du oprette Ønskelisten® og undgå dubletter på gavebordet, og samtidig kan du optjene en ekstra gave i form af en
bonus på 10% af det samlede gavekøb til efter festen.

Sådan fungerer Ønskelisten®
Ønskelisten
® kan oprettes på to måder: 
I butik eller på her på inspiration.dk

Ønskelisten var med da Esben fik sin Helle.


DEL GAVEØNSKERNE MED DINE GÆSTER


UNDGÅ DUBLETTER PÅ GAVEBORDET


FÅ 10% I BONUS AF GAVEKØBET


OpretTELSE I BUTIK

Henvend dig i din nærmeste butik. I butikken låner du en håndscanner, og bipper de varer, som du ønsker dig. Ønskerne lagres herefter i butikkens system, og vil kunne ses af personalet i alle vores butikker. Ønsker du inspiration eller rådgivning til gaveønskerne, står vores veluddannede personale altid klar til at hjælpe.  

Når du har lavet din ønskeliste, får du den med hjem, og kommer du i tanke om flere ønsker efterfølgende, kan du altid tilføje flere ønsker ved at besøge en butik. Du kan også tilgå din Ønskeliste online på inspiration.dk og rette den til. Når din Ønskeliste er færdig, kan du maile den til dine gæster.
VIGTIGT! Når du først har delt din Ønskeliste, kan du ikke længere slette varer eller rette ned i antal af varer, da ønsket allerede kan være købt. Men du kan til enhver tid rette op eller tilføje flere varer. 

Systemet bag Ønskelisten® styrer gaveønskerne. Det betyder, at ét ønske slettes efterhånden som en gæst køber en gave fra listen. På den måde vil du undgå dubletter på gavebordet og få et flot bonusgavekort efter festen. 

Når du opretter Ønskelisten® hos Inspiration, bliver du samtidig medlem af vores livsstilsklub Klub IN.

Læs mere om Klub IN her


Oprettelse online

Du kan også vælge at oprette Ønskelisten® online. Opretter du den online, kan Ønskelisten® naturligvis
stadig tilgås i vores butikker, for de af dine gæster, der ønsker at handle i butik.

Klik her for vejledning om online oprettelse af Ønskelisten®


Efter festen får du 10% i bonus
​på det samlede gavekøb

For at vi kan registrere køb på Ønskelisten®, er det nødvendigt, at dine gæster køber gaverne via det link, du har delt pr. mail, hvis de handler online. Ligeledes er det nødvendig at få alle køb noteret,
når der handles i en af vores butikker.
Dette sikrer samtidig, at dine gæster kan følge med i, hvad der er købt, og du undgår dermed dobbeltgaver.

 
Efter festen vil du få tilsendt en e-mail med information om din opsparede bonus. Denne mail medbringer du i butikken, hvor du får et gavekort til Inspiration på 10% af det samlede gavekøb på Ønskelisten®.


​Vi gør opmærksom på, at de priser, der vises på Ønskelisten online er dagspriser. Dvs. priserne kan ændre sig på dagsbasis på baggrund af opstart og afslutning af kampagner og andre tilbud.