Fantastiske Nyheder i Inspiration

Her giver vi dig altid et overblik over nogle af de største varenyheder, der netop er ankommet til vores butikker eller er på vej. Gå på opdagelse i det spændende udvalg og bliv inspireret.


Komet

Inspirationen til en ny serie af smukke sengesæt, håndklæder og mundservietter er hentet i Nanna Ditzels spændende designarkiv. Mønsteret Komet stammer nemlig fra en kjole, som kunstneren bar til et bryllup i 1966. Ud fra en stofprøve af kjolen nyfortolkes det unikke mønster nu i den nye serie. Komet mønsteret er i øvrigt også inspirationskilde til det nye, flotte gavepapir, som lige nu pryder
alle gaver købt i Inspiration.

​​​​​​​Se komet her


Notes

By Susanne Schjerning

Ny kollektion i 3 flotte og aktuelle farvetemaer: Jungle, Midnight og Sand. Susanne Schjerning viser her en helt ny grafisk enkelthed og har i de nye sengesæt indtænkt en finurlig detalje: hvert sæt har hhv. en maskulin og en feminin side. Så du får faktisk to sæt i ét.

Se Notes her
​​​​​​​


Holmegaard Nyhed

De fine ny Flora vaser fra Holmegaard vi stå fint i et hvert hjem med f.eks. perlehyacinter.

Se dem her


​​​​​​​Concave fra Stelton

Smukt og moderne udtryk.
Concave vaserne er skabt i enkle, harmoniske og sympatiske former og er smukke både med og uden blomster.

Se concave vaser her


Unico

Fra Kähler

Unico vaserne kommer i nye blide forårspasteller af blide pasteller som sart grøn og mild lyserød. Designet af Anders Arhøj og Kähler.
Unico er inspireret af japanske håndværkstraditioner og dansk designæstetik, og har allerede taget plads hos mange nordiske designelskere som hjemmets små kunstværker.

Se Unico her


Discus

Fra Architectmade

De fine nye Discus fugle fra Architectmade kommer i lækre farver og vil pynte smukt i et hvert hjem.

Se dem her


Nyheder fra Kähler

Hammershøi fra Kähler er tidens nye klassikere, og foråret 2017 byder på mange fine nyheder i den smukke serie.

F.eks kan du nu tilføje en skøn tekande til samlingen men også fine nye skåle.

Se mere HammershøiSkibslamper

Nu er de smukke skibslamper tilbage i Inspiration. Skibslamperne er designet af Erik Magnussen. De kan både hænge eller stå.
Satinpoleret rustfrit stål.

Se skibslamperne herAndersen

Design by Andersen Furniture
Eksklusive og dekorative trædesigns, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Skabt med passion for det gode håndværk.

Se mere her​​​​​​​Spring Copenhagen

Spring Copenhagen har en passion for skandinavisk design og kvalitet. Det repræsenterer det bedste af skandinavisk design og håndværk.

Se mere herKorridor

Fra det danske designfirma Korridor introducerer Inspiration nu en skøn kolletion af dyr i beton. Med udgangspunkt i  dansk design tradition tilføjer Korridor legende aspekter, som inspirerer, overrasker og spreder glæde.

Se mere herKay Bojesen nyt

Der kommer masser af spændende nyheder fra Kay Bojesen. Både dyr og helt nyt galleri.

Se mere herSalt stel

SALT er navnet – for Brostes nye stel er inspireret af det naturlige mineralsalt. Kollektionens særkende er de bløde organiske former, en diskret sort, håndmalet rand samt en særlig brænding, som giver de enkelte dele varierende  teksturer og farvespil.

Se salt stel her