​Levering & Forsendelse

Normal levering er 1-5 arbejdsdage fra modtagelse af ordren, dog kan der i øjeblikket opleves en længere leveringstid pga. travlhed.
(Bemærk at lørdage, søndage og helligdage ikke regnes som arbejdsdage)

Levering er gratis, hvis du køber for 500 kr. eller derover. Ordrer under 500 kr. pålægges et fragtgebyr på 50 kr. Fragtbetingelserne gælder både ved levering til butik og med Post Danmark.

Alle ordre leveres i Danmark med Post Danmark (Grønland og Færøerne er undtaget). Bemærk: Alle varer - også gavekort - sendes som pakkepost med et pakkesporingsnummer. Hvis der ikke er nogen hjemme på din adresse, når posten kommer med din pakke, skal du efterfølgende selv hente pakken på nærmeste posthus.

I tilfælde af at en vare ikke er på lager alligevel, restordre og bestillingsvarer, vil vi kontakte dig og lave en nærmere aftale.

www.inspiration.dk foretager ikke delleveringer.

Når du handler hos inspiration.dk, har du altid mulighed for at følge status på din bestilling via det ordrelink, der medsendes din faktura/ordrebekræftelse.


​Levering uden for Danmarks grænser

​Inspiration.dk leverer ikke uden for Danmarks grænser (ej heller Grønland & Færøerne) Ønsker du at handle hos www.inspiration.dk, og er du bosiddende uden for Danmarks grænser (eller bosiddende i Grønland og Færøerne) skal du selv afhente eller sørge for afhentning af din ordre på vores lager eller i en af vores butikker, eller bestille ordren til levering til en dansk adresse.