​Garanti & Reklamation


Du har to års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hvis din vare lider af en mangel, skal du reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden to måneder efter, at manglen er opdaget, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Din reklamationsret bortfalder, hvis manglen er opstået, som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du kan vælge at benytte dig af reklamationsretten ved at sende varen retur til: Inspiration, Vestergade 82-84, 5000 Odense C, eller returnere varen i en af Inspirations butikker ved medbringelse af faktura eller følgeseddel.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Hvis varen lider af en mangel, finder købelovens mangelsregler anvendelse.

Når du returnerer varen , bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan betale dine fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget.

Sådan gør du:

Benyt vores reklamationssystem:
Opret en reklamation ved at klikke på "Følg din ordre" på din ordrebekræftelse, eller ved at logge ind på inspiration.dk som Klub IN medlem og klikke på "Mine ordre". Her kan du se din ordre. Klik på knappen "Reklamation" og udfyldt skemaet.

Umiddelbart herefter modtager du en bekræftelse på mail med det videre forløb.

Alternativt kan du vælge at sende varen retur til: Inspiration Webshop, Vestergade 82-84, 5000 Odense. Husk at vedlægge tydelig beskrivelse af problemet, samt faktura eller følgeseddel.

Har du sendt en vare til reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.


I butik:
Du kan også medbringe varen til en af vores butikker. Medbring følgeseddel eller faktura. Butikken vil herefter behandle din reklamation.

Hvis varen lider af en mangel, finder købelovens mangelsregler anvendelse. Læs mere om reklamationsretten i vores handelsbetingelserVarer med udvidet garanti


Royal Copenhagen - Brudgaranti

Brudgarantien gælder for alle Royal Copenhagen stelserier, der er i sortiment på købstidspunktet (undtagen Flora Danica), og som er købt i butikker, der er tilknyttet brudgarantiordningen. Ombytning ved brud eller skår kan ske i en butik fra samme kæde, som produktet er købt. Se betingelserne for brudgaranti her


KitchenAid

Der ydes 5 års garanti på Artisan standmixer og 3 års garanti på Artisan blender.


Magimix

Foodprocessor, der ydes 20 års garanti på motoren samt 3 års garanti på tilbehøret.
Blender, der ydes 3 års garanti på motoren samt 3 års garanti på tilbehøret.
Saftpresser, der ydes 20 års reklamationsret på motoren og 3 år på tilbehøret.