BytteRegler


Varer købt i fysisk butik

(For onlinekøb på inspiration.dk se venligst afsnit længere nede på siden)
Varer købt i Inspirations butikker kan byttes i 30 dage efter købet. Inspiration har landsdækkende bytteservice, hvilket betyder, at du kan bytte varer i alle vores butikker, uanset hvilken Inspiration butik, varen er købt i.

Det er muligt at ombytte en vare til en anden, når følgende 3 betingelser alle er opfyldt*:

  1. Ombytningen sker senest 30 dage efter salgsdatoen eller inden datoen på byttemærket.
  2. Varen er i ubrugt og i original emballage.
  3. Original kassebon eller byttemærke medfølger.

*Der er ingen ombytnings- eller fortrydelsesret på De Hemmelige Mandelgaver, planter, akrylmeter, varer fra NORDISK og Mill& Mortar samt andre former for fødevarer.

Udbetaling af penge:
Det er muligt at få pengene tilbage for et køb 30 dage efter købet er foretaget. Følgende betingelser skal være opfyldt, for at du kan få pengene tilbage*:

  1. Købet kan dokumenters med forevisning af original bon. Et byttemærke er ikke tilstrækkeligt. Returneringen sker senest 30 dage efter købsdato.
  2. Det udbetalte er altid den pris, varen dokumenteret er blevet købt til, også selv om varen i tilbagebetalings-øjeblikket er dyrere/billigere.

Er betalingen sket kontant, med dankort eller Inspirations gavekort, udbetales beløbet kontant.
Er betalingen sket med kredit- eller købekort tilbageføres betalingen til samme kort. Evt. kreditkortgebyr refunderes ikke. Såfremt det ikke er muligt at tilbageføre beløbet til samme kort som varen er købt med, udstedes i stedet et tilgodebevis.
Er betalingen sket med tilgodebevis, tages varen retur mod udlevering af nyt tilgodebevis

* Der er ingen ombytnings- eller fortrydelsesret på De Hemmelige Mandelgaver, planter, akrylmeter, varer fra NORDISK og Mill&Mortar samt andre former for fødevarer.

Tilgodebeviser
Et tilgodebevis ledsaget af en original bon betragtes som enhver anden vare. Dvs. du kan få pengene tilbage efter ovenstående regler, såfremt du kan fremvise en original bon. Det er ikke muligt at betale med tilgodebevis på inspiration.dk

Læs mere om betingelser for gavekort og tilgodebeviser her

* Der er ingen ombytnings- eller fortrydelsesret på De Hemmelige Mandelgaver, planter, akrylmeter, varer fra NORDISK og Mill&Mortar samt andre former for fødevarer.

Varer købt på inspiration.dk

Varer købt på Inspiration.dk kan byttes inden for 30 dage efter købet. Inspiration har landsdækkende bytteservice, hvilket betyder, at du kan bytte varer i alle vores butikker, også selv om varen er købt på inspiration.dk. Du kan også returnere varen til vores webshop. Læs mere om dette under afsnittet Fortrydelesret & returnering.

Varer købt på inspiration.dk er IKKE forsynet med byttemærke. Du bedes i stedet medbringe følgeseddel eller faktura i butikken. Du kan få udbetalt pengene i butikken for køb på inspiration.dk inden for 30 dage efter modtagelsen af varen. Beløbet udbetales kontant mod forevisning af følgeseddel eller faktura. Det udbetalte er altid den pris, varen dokumenteret er købt til, også selv om varen i tilbagebetalings-øjeblikket har en anden pris.

Fakturaen sendes pr. mail, når din vare afsendes. Følgesedlen leveres i pakken sammen med dine varer. Varens pris fremgår ikke på følgesedlen, men er kodet i form af en stregkode. Følgesedlen skal derfor vedlægges, når du skal give varen i gave og fungerer dermed som byttemærke.

For yderligere information se afsnit om Fortrydelsesret & returnering for varer købt online på inspiration.dk

Når du handler på inspiration.dk gælder din følgeseddel, som byttemærke. Medbring derfor denne i butikken, hvis du skal bytte dine varer. Følgesedlen leveres sammen med dine varer. Du kan også benytte fakturaen, som du modtager pr. mail ved bestilling.