BytteRegler


Varer købt i fysisk butik

(For onlinekøb på inspiration.dk se venligst afsnit længere nede på siden)
Inspiration har 30 dages landsdækkendebytteservice. Julegaver kan byttes i alle landets over 180 Inspiration og Imerco butikker helt frem til og med den 23. januar 2018. Du kan bytte en vare*, der er ubrugt, forsynet med byttemærke eller faktura og i original emballage.
Du kan bytte til en anden vare eller få et tilgodebevis. Et tilgodebeviskan dog ikke ombyttes til kontanter eller gavekort.
Du kan få pengene tilbage på købet* frem til den 23. januar 2018. Varen skal være ubrugt, i original emballage, og du skal medbringe orginal bon. Varen behøver ikke at være købt i den Inspiration eller Imerco, hvor den ønskes byttet.

Er varen købt på inspiration.dk, skal du medbringe faktura, hvis du ønsker at returnere varen.

*Der er ingen ombytnings- eller fortrydelsesret på De Hemmelige Mandelgaver, raflegaver, planter, akrylmeter, varer fra NORDISK og Mill&Mortar samt andre former for fødevarer.

Er betalingen sket kontant, med dankort eller Inspirations gavekort, udbetales beløbet kontant.
Er betalingen sket med kredit- eller købekort tilbageføres betalingen til samme kort. Evt. kreditkortgebyr refunderes ikke. Såfremt det ikke er muligt at tilbageføre beløbet til samme kort som varen er købt med, udstedes i stedet et tilgodebevis.
Er betalingen sket med tilgodebevis, tages varen retur mod udlevering af nyt tilgodebevis


Tilgodebeviser
Et tilgodebevis ledsaget af en original bon betragtes som enhver anden vare. Dvs. du kan få pengene tilbage efter ovenstående regler, såfremt du kan fremvise en original bon. Det er ikke muligt at betale med tilgodebevis på inspiration.dk

Læs mere om betingelser for gavekort og tilgodebeviser herVarer købt på inspiration.dk


Varer købt på Inspiration.dk kan byttes inden for 30 dage efter købet. Inspiration har landsdækkende bytteservice, hvilket betyder, at du kan bytte varer i alle vores butikker, også selv om varen er købt på inspiration.dk. Du kan også returnere varen til vores webshop. Læs mere om dette under afsnittet Fortrydelesret & returnering.

Varer købt på inspiration.dk er IKKE forsynet med byttemærke. Du bedes i stedet medbringe din faktura i butikken. Du kan få udbetalt pengene i butikken for køb på inspiration.dk inden for 30 dage efter modtagelsen af varen. Beløbet udbetales kontant mod forevisning af faktura. Det udbetalte er altid den pris, varen dokumenteret er købt til, også selv om varen i tilbagebetalings øjeblikket har en anden pris.

Alle varer købt fra den 1. november 2017 på inspiration.dk kan byttes til og med den 23. januar 2018.

Fakturaen sendes pr. mail, når din vare afsendes.
Husk at fakturaen skal vedlægges, hvis du skal give varen i gave og fungerer dermed som byttemærke.

For yderligere information se afsnit om Fortrydelsesret & returnering for varer købt online på inspiration.dk

Når du handler på inspiration.dk gælder din faktura, som byttemærke. Medbring derfor denne i butikken, hvis du skal bytte dine varer. Du modtager fakturaen pr. mail ved bestilling.