Krus og kopper

Vælg det rette krus til dig. Hvordan føles det i hånden, holder det på varmen, har det et fint design, være med eller uden hank eller skal det være et smart TO GO krus til dem på farten? Der er mange ting der spiller ind, når du skal vælge de rette krus.

Se alle krus

Mere inspiration til kaffe


De Royale

De dejlige kopper og krus fra Royal Copenhagen afspejler kunst skabt til at være praktisk såvel som æstetisk tiltalende, så du kan invitere venner til en dejlig kop te eller kaffe. De fine krus og kopper kan fås i mange designs f.eks. Blå Mega Riflet, Elements, Hvid Riflet osv.

Se mere fra Royal Copenhagen


Salt stel fra Broste


De nye

Her er nogle af de lækre nye krus, der netop er landet i Inspiration.

Det fine ny Salt fra Broste. Navnet salt er inspireret af det naturlige mineralsalt. Stellet design står stærkt i de bløde organiske former og giver en særlig elegance til stellet.

Se mere Salt stel her

De nye lykkekrus fra by Sommer med fine budskaber, der skaber et smil  på læben.

Se dem herDe Klassiske

De fine rolige farver og de smukke klassiske designs f.eks. de smukke krus og kopper fra Kählers Hammershøi serie eller den fine hvide Grand Cru Soft fra Rosendahl.

Se mere fra Hammershøi

Se mere fra Grand Cru SoftDe moderne

Blandt de moderne krus bliver der leget med materialerne, strukturen eller mønsteret. Her er  de nye krus fra Christian Bitz, der er  udført i spændende materialer med skønne farver og strukturer og de nye Verner Panton krus, som tager udgangspunkt i Pantons design kaldet Geometry 1 fra 1960, som han modtog The International Design Award for i USA.

Se mere fra Bitz

Se mere Verner PantonPå farten

Lækre To Go krus som holder kaffen varm, mens du er på farten. Enten To Go Kop fra Eva Solo i stilrent design med et farve twist eller To Go click krus fra Stelton med klik-funktion, der sørger for, at du nemt kan åbne og lukke kruset med én hånd, og samtidig gør det muligt at drikke fra alle sider.

Se flere To Go krusDen med Mumi

Mumi er orginalt designet af Tove Jansson, som blev inspireret af livet omkring hende med venner og familie. En anden Tove, med efternavnet Slotte, tog Tove Janssons orginale tegninger af mumi og kreerede det sjove og skønne mumi stel, som vi ser idag.

Se mere muni her