• Holm - Grillpande
Holm

Holm Grillpande

Sort - Støbejern - Til induktion
DKK 699,95
Varen er desværre udsolgt. Prøv evt. en af vores butikker. OBS! Varer mærket med "Kun i webshoppen" føres ikke i vores butikker.
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 5722002003722

Del af HOLM køkkenserie skabt i samarbejde med tv-kokken Claus Holm. 
Grillpande 28x28cm, sort m/ hjælpehåndtag. Med mat sort emalje indvendig.

Grillpanden er velegnet til at stegning af kød, grøntsager, fisk og fjerkræ.
Rillerne i panden hæver kødet op over bunden og skaber derved den indirekte varme som man kender det fra grillen. Ligeledes tillader rillerne at fedt og saft løber fra, og modvirker dermed at kødet koger i fedt/saft. Sidst men ikke mindst giver rillerne kødet det karakteristiske flotte grill look.

Støbejern fastholder og fordeler varmen jævnt og effektivt. Perfekt til alle varmekilder - inkl. induktion. Tåler også at komme i ovn (max 260°C).
Ikke velegnet til opvaskemaskine. Rengøring bør altid ske med varmt vand og opvaskemiddel. Sørg for at støbejern er helt tørt inden det sættes væk.

Vedligeholdelsesinstruks vedlagt.

Læs mere
Til induktion Ja
Materiale Støbejern
Farve Sort
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Brandinfo

Holm

Aktuelle Collections