splash
  • H.W. Larsen - Brødkniv Dick
H.W. Larsen

H.W. Larsen Brødkniv Dick

21 cm - Sort/stål - Stål
DKK Nu 539,96
Før 769,95 | Spar 229,99
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 4009215063363

Intet køkken uden en god brødkniv. Som navne antyder er den naturligvis særligt velegnet til at skære brød af forskellige typer, men kan også med fordel bruges til større ting som kål, græskar og vandmelon.
Kniven er fuldsmedet, hvilket betyder at den tåler selv meget hårdhændet brug og stor belastning. Således kan knive fra Dick tvinges – helt uden at hugge – gennem  hårdere emner som f.eks. brusk. 

Dick er tysk grundighed og kvalitet fra inderst til yderst. Det har det været siden starten i 1778 og det har gjort Dick til et af de mest solgte knivmærker i verden. Alle knive er produceret med udgangspunkt i høj hygiejne og derfor er skæfterne støbt, så der ikke kan gemme sig bakterier mellem slået og skæftet. 

Premier plus serie.
Kunststof skaft. 
21cm stål

Læs mere
Farve Sort/stål
Materiale Stål
Længde 21 cm
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Brandinfo

H.W. Larsen

H.W Larsen forhandles også i følgende butikker: Odense C - Hørsholm - Roskilde - Holstebro og Kolding Storcenter. H.W. Larsen står for udstyr i topkvalitet til alle gourmet-entusiaster, og vi er meget stolte af at introducere det fantastiske udstyr hos inspiration.
Læs mere

Aktuelle Collections