splash
  • Alfi - Kuglekande
Alfi

Alfi Kuglekande

0,94 I - Hvid - Plastik - Alfi
DKK Nu 134,96
Før 299,95 | Spar 164,99
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 4002458457326

Hvid mat frost 0,94 liter. Design Ole Palsby. Alfi kuglekanden er designet af Ole Palsby. Den er fremstillet i robust plast og har praktisk skruelåg. Termokanden rummer 0,94 liter.
Den første Alfi termokande med glasindsats blev produceret helt tilbage i 1918. Og i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip som dengang: En udvendig kappe fremstillet i de bedste materialer, rent metal eller kunststof, omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe.
Alfi samarbejder med anerkendte designere fra hele verden om hele tiden at udvikle nye termokander og nye ”forklædninger” til klassikere.

Læs mere
Farve Hvid
Serie Alfi
Materiale Plastik
Kapacitet 0,94 I
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Brandinfo

Alfi

Alfi er en tysk virksomhed der bl.a. er kendt for at producere og designe deres ikoniske termokander. Her kan bl.a. nævnes den klassiske kugleformede termokande, designet af Ole Palby.
Læs mere

Aktuelle Collections

Andre har også kigget på