• Stelton - EM77 termokande
Stelton

Stelton EM77 termokande

1 I - Sort - Plastik - Erik Magnussen
DKK 449,95
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 5709846001237

Sort. 1 liter. Den klassiske EM termokande med den unikke vippeprop er skabt af den danske designer Erik Magnussen helt tilbage i 1977. Den er et af Steltons bedst sælgende designs gennem tiden og en klassiker, som stadig er moderne. Termokanden er fremstillet i ABS plast med glasindsats og rummer 1 liter.

Læs mere
Farve Sort
Serie Erik Magnussen
Materiale Plastik
Kapacitet 1 I
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Designerne bag
Erik Magnussen

Erik Magnussen

Erik Magnussen, født 1940 i København, blev uddannet som keramiker og fik afgang med sølvmedalje fra Kunsthåndværkerskolen i 1960.

Han har i en årrække arbejdet for Bing & Grøndahl (i dag Royal Copenhagen), og blandt hans seneste arbejder er møbler for Fritz Hansen a/s, dørhåndtag for Franz Schneider Brakel gmbh, brugskunst i tin for Royal Selangor, brugskunst i rustfrit stål og kunststof for A/S Stelton, porcelænslamper for Licht & Form samt møbler for Paustian a/s.

Erik Magnussens produkter er udstillet på museer verden over, og han modtog Lunning-prisen i 1967 og Møbelprisen i 1977. Han blev valgt til årets designer af Dansk Designråd i 1983 og adskillige af hans produkter er flere gange blevet tildelt Id-prisen af Selskabet for Industriel Formgivning. I 1996 blev Erik Magnussen tildelt Bindesbøll medaljen ligesom han har modtaget Ole Haslunds legat, Hofjuvelér A. Michelsens jubilæumslegat og Knud V. Engelhardts mindelegat.

Senest har Erik Magnussen modtaget Rote Punkt i Design Innovations 97 - konkurrencen afholdt af Design Zentrum Nordrhein-Westfalen og Good Design Gold Prize tildelt af Japan Industrial Design Promotion Organization.

Brandinfo

Stelton

Overraskende, innovativt og skandinavisk design af høj kvalitet. Stelton vil være det innovative, trendsættende designhus baseret på skandinavisk designfilosofi.
Læs mere

Aktuelle Collections