splash
  • Lékué - Decomax

Lékué Decomax

Rød - Plast/gummi
DKK Nu 134,96
Før 199,95 | Spar 64,99
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 8420460150756

Rød. Med 6 tyller.

Decomax fra Lékué - et innovativt køkkenredskab til dekorering af bl.a. kager - gør det let at lave professionelt udseende cupcakes og kager derhjemme.

 

Decomax med sine 6 forskellige dekorationsspidser gør det nemt at være kreativ med kagecreme, flødeskum og chokoladeganache uden først at skulle tage den store konditoreksamen. Decomax kan selvfølgelig også bruges til kartoffelpuré og lignende.

 

Decomax kan indeholde ½ liter og er fremstillet, så den kan tåle temperaturer fra minus 60 grader helt op til plus 220 grader, ligesom den selvfølgelig kan gøres ren i opvaskemaskinen.

 

Decomax er ligesom decopennen produceret af en speciel holdbar silikone type som hedder 100 % platinum silikone. Dette er et blødt og smidigt materiale, der kun består af silikone, som navnet antyder. Produktet indeholder altså ingen billige ”fyldstoffer”, og afgiver dermed ingen skadelige stoffer til maden.

Læs mere
Materiale Plast/gummi
Farve Rød
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Brandinfo

Lékué

Læs mere

Aktuelle Collections