Bliv medlem

Indtast venligst din e-mailadresse for at oprette din konto. Du modtager en bekræftelse på mail, når din konto er oprettet. Du skal minimum være 18 år for at blive Klub IN medlem. Medlemskab af Klub IN er betinget af, at du har en gyldig e-mailadresse og et dansk telefonnummer.

Du kan også vælge at udfylde de øvrige felter for at få mest ud af dit medlemskab. Husk at indtaste din fødselsdato for at modtage 20% rabat på din næste fødselsdag. Ved indmeldelse siger du samtidig samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Inspiration og andre selskaber i Imerco-koncernen med tilbud, tips & konkurrencer inden for boligindretning, køkkenudstyr og deslige. KlubIN Nyhedsbreve udsendes ca. 8 gange om måneden, og du kan til enhver tid framelde dig igen.

Fødselsdag
Foretrukne butik

Intet kort – kun fordele:

  • Særlige klubtilbud
  • VIP-arrangementer
  • 20% rabat på alle* varer, næste gang du har fødselsdag
  • Nyhedsmails med tips og trends
  • Konkurrencer med flotte præmier

* Gælder ikke i kombination med rabatter og andre fordelsprogrammer, i forvejen nedsatte varer, superpris, bestillingsvarer, køb af gavekort, AGA kulsyrepatroner, Smartbox, 2. sortering samt varer fra by Lassen, Architectmade, Spring Copenhagen og Sage.


Klub IN er en livsstilsklub til dig, der interesserer dig for godt design og nyt til boligen. Som medlem af Klub IN får du en masse fordele og ugentlige nyhedsbreve med masser af inspiration, gode tilbud og konkurrencer. ​Du får desuden adgang til en række ekstra funktioner på inspiration.dk, som gør det lettere og mere inspirerende at handle online hos os.

Intet medlemskort – KUN fordele
Er du ved at være træt af at gemme på alle de plastikkort i pengepungen? Klub IN er en kortfri medlemsklub, og som medlem af Klub IN behøver du blot at oplyse dit telefonnummer eller din e-mailadresse i butikken, eller logge ind på inspiration.dk for at få de gode medlemstilbud.


Få 20% rabat på din næste fødselsdag

Meld dig ind i Klub IN og få hele 20% rabat på din næste fødselsdag! Rabatten kan benyttes i alle vores butikker samt på inspiration.dk. Allerede medlem? Opdater din profil her

SE MERE HER


VIP-arrangementer

Som Klub IN medlem modtager du flere gange årligt invitationer til spændende VIP-arrangementer i vores butikker. På disse særlige medlemsaftener vil der bl.a. være gode tilbud, som kun gælder den ene aften, spændende demonstrationer og en masse inspiration til dig og dit hjem. Vi afholder 4-6 VIP-arrangementer årligt, og du får altid en invitation på mail.


Fordelagtige
klubtilbud

Vi ønsker at forkæle vores medlemmer! Derfor tilbyder vi særlige rabatter på udvalgte varer til dig, som er Klub IN medlem. Du vil altid kunne finde de aktuelle klubtilbud i vores butikker samt på inspiration.dk under ”Mit Klub IN” på din profil.


VIND FLOTTE PRÆMIER I
medlemskonkurrencer

Som medlem af Klub IN har du mulighed for at deltage i konkurrencer om en masse lækre præmier. Du modtager besked om Klub IN konkurrencer i vores nyhedsbreve, så du kan deltage i lige nøjagtigt de konkurrencer, du synes er spændende. Vinderne af vores konkurrencer får altid direkte besked.


Nyhedsmails med
tips & trends

Du modtager cirka 2-3 ugentlige nyhedbreve med tips og inspiration til tidens trends samt masser af gode medlemstilbud.

Hvis du tilføjer din foretrukne butik til din Klub IN profil, så vil du også få mails med lokale arrangementer et par gange om året.

Derudover modtager du også besked om konkurrencer, VIP-arrangementer og andet via nyhedsbrevet.


Lav dine egne Collections ELLER opret Ønskelisten®
​til særlige begivenheder

Vores navn forpligter! Derfor tilbyder vi en verden af inspiration, som gør det let og overskueligt for dig at skabe din helt egen personlige stil. Med Collections kan du holde styr på alle dine yndlingsvarer og gemme dem i samlinger, du selv opretter.

Læs mere om collections her


Du kan også oprette Ønskelisten® til særlige lejligheder. Ønskelisten sikrer, at dine gæster ikke køber den samme gave flere gange, og samtidig får du 10% af det samlede køb til at handle for, når din fest er overstået.

Læs mere om ønskelisten her