​​​​​​​Smuk indpakning

Hos Inspiration, gør vi os umage med ind­pakningen. Vi synes, at indpakningen er en vigtig del af gaveoplevelsen – og vi elsker at fremtrylle smukke pakker.

​Det gavepapir, du lige nu ser i vores butikker, er inspireret af Nanna Ditzels unikke og klassiske design Komet fra 1964 er en del af den berømmede kollektion Hallindal og består af små trekanter, som sammen danner større polygoner.

Smuk indpakning
Gaveindpakning


Indpakning på inspiration.dk

Når du handler online i vores webshop, kan du selvfølgelig også vælge at få pakket din gave ind. Det koster 10 kr. Du skal blot huske at ”krydse af” i feltet indpakning i din indkøbskurv.

Ønsker du at købe vedhænget til fordel for Børnecancerfonden, leveres denne ved siden af gaven, såfremt du vælger indpakning.​

Komet gavepapir


Historien bag designet

Nanna Ditzels unikke og klassiske design Komet fra 1964 er en del af den berømmede kollektion Hallindal og består af små trekanter, som sammen danner større polygoner.
Det fængende mønster kommer smukt til udtryk i tidens aktuelle farver gennem nydesignet sengetøj, viskestykker, duge og dækkeservietter men ikke mindst vores gavepapir.
Nanna Ditzel var en af Danmarks mest indflydelsesrige designere i sin tid. I 1950’erne tegnede hun med sin mand, Jørgen Ditzel, smykker, møbler og tekstiler.
De modtog flere internationale priser i 1950’erne, og i slutningen af 1960’erne vakte Nanna Ditzel berettiget opsigt med møbler udført i polyester og glasfiber samt tekstil-kollektionen Hallingdal.
Designdirektør David Andersen søgte inspiration til nye design i Nanna Ditzels store designarkiv.
Her bemærkede han Komet mønstret på en kjole, som Nanna Ditzel blev fotograferet i til et bryllup i 1966. Ud fra en stofprøve fra kjolen, skabte han Juna kollektionen Komet.

Nanna Ditzel

Nanna Ditzel var en af Danmarks mest anerkendte og  innovative designere og modtog et utal af designpriser.

Gaver med smuk indpakning


Hjælp os med at støtte


Bed om at få et af vores fine Georg Jensen vedhæng på din pakke.  Så hjælper du os med at støtte Børnecancerfondens arbejde med at forbedre vilkårene for kræftramte børn og deres familier.

Vedhænget har en værdi af 24.95 kr., men du  betaler kun 10 kr., hvoraf 2 kr. går direkte til Børnecancer­fonden. Det lyder måske ikke af meget, men det bliver det.  

Til jul sidste år kunne vores kunder igen tilkøbe et fint Georg Jensen vedhæng på gaverne fra Inspiration. Og da pengene var gjort op, kunne vi overrække en check på 510.000 kr. til Bubber, som er Børnecancerfondens ambassadør.

Den 12. januar 2017 overrakte vores administrerende direktør Frank Sørensen, en check på 510.000 kr. til Børnecancerfondens direktør Marianne Benzon Nielsen og Børnecancerfondens ambassadør, Bubber.


Gaveguide

​Mangler du inspiration til en gave, så er der masser af idéer at hente på vores gaveguide f.eks.
Gaven til hende • Gaven til ham • Brudeparret • Firmagaver • 300 kr • 500 kr