Studentergaver

Sommeren nærmer sig, og snart møder vi glade studenter overalt på vores vej. Måske skal du til studenterfest og mangler den perfekte studentergave? Vi har samlet en lang række ideer til studentergaver som studenten helt sikkert vil sætte pris på. Gaveideerne er både studentergaven til ham og studentergaven til hende. Den perfekte studentergave er en, som student 2017 kan tænke tilbage på og have glæde af i mange år. Lad os inspirere dig til at finde den helt rigtige studentergave, som kan minde student 2017 om en god tid.

Få mere inspiraton med vores gaveguide

Se mere her


En klassiker
til gave

Giv en ægte klassiker til studenten, der vil følge dem hele livet. En af de skønne Kay Bojesen figurer med en studenterhue. Studenterhuen passer til den lille abe, sangfugle, elefant, bjørn og turtelduer.

Se Kay Bojesen figurer her


Studenterhue

Den lille studenterhue til 99,95 kr. passer til lille abe, sangfugle, elefant, bjørn og turtelduer. Den store studenterhue til 149,95 kr. passer til mellem abe.

Kombiner f.eks mellem abe og studenterhue eller sangfugl og studenterhue.

Se studenterhuer her


Student hoptimist

Glæd studenten med en Hoptimist. De sjove Hoptimist Studenter kommer i forskellige størrelser og materiale, og passer til enhver smag. De vil minde studenterne om en fantastisk men hård tid, som de stolte kan se tilbage på. Hele verden ligger for deres fødder. Vær stolte af dem, fejr dem og lad Bimble og Bumble give dem et smil på læben. Studentertiden er kort, men minderne varer evigt, giv studenten et minde for livet, giv dem en Hoptimist.

Se flere student hoptimister


Pssst.

Hoptimisten kan gives til enhver student. Der medfølger nemlig et klisterark med årstallene 2017 og 2018 samt en mørkerød, mørkeblå, lyseblå og lilla stribe til huen, dækkende STX, HHX, HTX, HF og HG.

Skjul filter Vis filtre
Nulstil filter Nulstil filter OK

Tilpas udvalg

Valgt

Kategorier

Valgt

Pris

Valgt

Brand

Valgt

Designer

Valgt

Andre filtre

85 Antal