Gaver for livet

Godt design glæder hele livet. Se det store udvalg af dansk design til boligen eller bliv inspireret  af vores gaveguide. Udvalget spænder lige fra danske designikoner som vaser fra Lyngby Porcelæn og Kay Bojesens elskede dyr til nye klassikere fra bl.a. Lucie Kaas, Kähler og Andersen.

Se gaveguide her


Gaver til bryllup

Er du blandt de heldige som har fået en bryllupsinvitation? Så hjælper vi dig gerne med inspiration til den perfekte bryllupsgave. Til et bryllup hører sig selvfølgelig skønne bryllupsgaver til, og vi hjælper dig med at finde gaven til det nygifte par, som vil glæde dem mange år ud i fremtiden. Inspiration har gaver som vil glæde både bruden og gommen. Find inspiration til den perfekte bryllupsgave her og giv en gave for livet. ​​​​​​​

Få mere inspiration til bryllupsgaver


Gaver til studenten

Sommeren nærmer sig, og snart møder vi glade studenter overalt på vores vej. Måske skal du til studenterfest og mangler den perfekte studentergave?
Få inspiration til den gode studenter gave som studenten helt sikkert vil sætte pris på.

Se flere studentergaver her


Gaver til barnedåb

Dåbsgaven kan være en smuk design gave, som bliver et skønt minde for livet. Eller en fin og praktisk gave. Et skønt udvalg til både piger og drenge. En gave som barnet kan have gennem hele livet.

Se flere dåbsgaver