Den rigtige kniv

I vores meget store udvalg af kvalitetsknive finder du alt, hvad kokkens hjerte begærer.

Se alle knive her


TWIN CUISNE

TWIN Cuisine serien fusionerer alle egenskaberne af en moderne kniv med plastskaft med de af en traditionel kniv med fuld angel. Denne innovative løsning opfylder de højeste standarder for komfort og præstation.

Stålet i skaftet giver god tyngde i kniven, så den ligger bedre i hånden.

Se alle Twin Cusine kniveGlobal NI

Ni er japansk for tallet to og er, som navnet antyder, anden generation af det ikoniske GLOBAL-design, der er tilpasset moderne madkultur til glæde for både amatørkokke og professionelle. GLOBAL NI knivenes design har desuden en karakteristisk bue og et skråt svaj på knivspidsen, der giver dem et orientalsk look og et kraftigere håndtag og blad, der giver den mere tyngde, bedre balance i hånden og en optimal ergonomi. Lavet af et helt stykke letvægtsstål uden samlinger. Samt er modstandsdygtigt overfor rust.

Se alle Global NI knive


3 hurtige men knivskarpe råd


1.

Anvend en kniv, der passer til råvarerne.


2.

At skære direkte på køkkenbordet er ikke godt for kniven. Brug altid skærebræt.


3.

Opbevar dine køkkenknive på en måde, så de ikke skærer op ad  hinanden.


Lion Sabatier

Edonist er en serie af eksklusive knive fra franske Lion Sabatier, som sætter den gastronomiske oplevelse i centrum.

Du mærker det straks, du står med kniven i hånden. Balancen er perfekt, og den skarpe kniv ligefrem signalerer kraft og præcision. Når du bruger kniven, er det en fornøjelse at mærke, hvordan disse egenskaber overføres i selve tilberedningen af de råvarer, der skal blive til et lækkert måltid, som du kan dele med familie og venner. Edonist er resultatet af traditionel fransk smedekunst i smuk forening med nutidig design og innovativ teknik – skabt til både professionelle og private for hvem balance, kraft og præcision er altafgørende i et køkken.

Se alle knive fra Lion Sabatier


Rosendahl
​​​​​​​Grand Cru

For at give den bedste stabilitet og vægtfordeling forsætter knivsbladet langt ind i skaftet. Stålets legering og æggens vinkel på 30 grader sikrer skarphed og styrke. Serien tager sig med sit sorte skaft flot ud i køkkenet.

Se alle knive fra Rosendahl


Flere
knivskarpe råd


4.

Vask dine køkkenknive op i hånden.
Maskinopvask sløver skæret.


5.

Skærp med strygestål før brug - et par gange på hver side er nok.


Fiskars
norr knive

Dette fantastiske sortiment af køkkenknive og -redskaber er perfekt til næsten alle skære- og skrælleopgaver. Den omhyggelige finish på de bæredygtige Norr blade sikrer en både effektiv og stilfuld knivoplevelse.

Se flere Norr knive