Smart
gaveportal

Så medarbejderen kan selv
vælge deres julegave.

· Pæn indpakning
· Smukt vedhæng
· Byt frem til 31. januar 2017

​​​​​​​
Glæd dine medarbejdere med en særlig julegave

I Inspirations store udvalg af smukke livsstils- og trendvarer til boligen finder du med garanti den helt rigtige julegave til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Hos Inspiration kan du vælge i et sortiment på mere end 5.000 varer, så tøv ikke med at ringe eller maile til os, så hjælper vi dig med finde lige præcis den firmajulegave, der matcher jeres behov og budget.


Den perfekte gave til den rigtige pris

I år har vi lavet en række forslag til gavepakker, der glæder alle der der holder af smukke designvarer og lækre produkter til køkkenet og badeværelset. Alle gavepakker er sikre gavehits i flere forskellige prisklasser, så I nemt kan finde ønskegaven.

Så ring allerede i dag


​​​​​​​Vil du vide mere?

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med årets firmajulegaver, eller ønsker du et individuelt tilbud, så kontakt din nærmeste Inspiration butik eller kontakt os på nedenstående:

Inspiration.dk
​Tlf.: 70 22 71 83
webshop@inspiration.dk


Værs’go: en ekstra gave med gaven

Vælger du firmajulegaven blandt vores særlige gavepakker, bliver hver gave leveret* flot indpakket og med et smukt Georg Jensen vedhæng i palladium eller belagt med 24 karat guld. En eksklusiv ekstra gave, som modtageren kan gemme og bruge som ophæng jul efter jul. Vedhænget har en værdi af kr. 24,95. *Gælder ved indstilling senest den 30. september 2016


Over 5.000 varer at vælge imellem

Gavepakkerne er blot én af mange muligheder for valg af den helt rigtige firmajulegave. Ønsker du noget andet står vi selvfølgelig til rådighed med mere inspiration og professionel vejledning. Og køber du mere end 100 gaver, udarbejder vi et særligt tilbud til dig.


Alle gaver kan byttes – i hele landet

Gaver skal selvfølgelig glæde. Og ønsker modtageren af en eller anden grund at bytte sin gave, kan det ske i hvilken som helst af vores 48 butikker i hele landet.

Byt helt frem til 31. junar 2017

SMUKT VEDHÆNG
FRA GEORG JENSEN


GAVEPORTAL

Slip for det administrative og benyt vores gaveportal.
Lad medarbejderen selv vælge deres julegave.

Glæd med et Inspiration gavekort.
Modtageren har frit valg i vores store sortiment, og gavekortet kan benyttes både i butikkenog online i webshoppen.


​​​​​​​BESKATNINGSREGLER FIRMAJULEGAVER

Læs SKAT's vejledning HER
​​​​​​​