Design Shops

I Inspiration er vi stolte af, at kunne præsentere en række designbrands af helt særlig karakter. De udmærker sig hver især, ved at stå bag produkter i en designklasse helt for sig selv. Her finder du ikke kun moderne designs, der er helt fremme i trenden, men også en række designikoner fra nogen af Danmarks og Skandinaviens største designere.
Enkelte af disse brands findes kun i udvalgte butikker, hvilket fremgår af den enkelte Design Shop. Alle varerne kan naturligvis også shoppes lige her på inspiration.dk.

Velkommen til et fantastisk univers af design i topklasse.

I 2016 vil Inspiration sikre Pantons arv kommer ud til danskerne. Med udgangspunkt i Pantons design kaldet Geometry 1 fra 1960, om han modtog The International Design Award for i USA.

SHOP VERNER PANTON

SANDENHOLT er et dansk design mærke af unikke og gennemtænkte designs, etableret i 2011. Sandenholts ambition er at skabe æstetiske og oprigtige produkter, som giver dig indtryk af at blive ét med designet.

SHOP SANDENHOLT HER  ►

FERM LIVING trækker på skandinaviske designtraditioner med en særegen grafisk kant, der gør hvert eneste produkt moderne. Designet har bevaret sine rødder i det danske hvor det hele begyndte.

SHOP FERM LIVING HER

I 2012 genopstod Porcelænsfabrikken Danmark - LYNGBY PORCELÆN og står i dag bl.a. bag relanceringen ikoniske designs, der genskabes med den største omhu og respekt for designarven.

SHOP LYNGBY PORCELÆN

Ofte sidder arkitekters idéer dybt i deres hjerte, indtil endelig de ser dagens lys. ARCHITECTMADE står bag en fantastisk palette af designikoner fra nogle af Danmarks mest anerkendte arkitekter.

SHOP ARCHITECTMADE HER

LUCIE KAAS har på kort tid opnået stor international succes med lancering  af produkter, hvor designet bevares klassisk og stilfuldt, og samtidig afspejler et tidstypisk udtryk.

SHOP LUCIE KAAS

NORMANN COPENHAGEN skaber originale, dristige og iøjnefaldende produkter på en enkel og moderne måde. De elsker at udfordre vanetænkning og den almindelige tanke om godt og innovativt design.

SHOP NORMANN COPENHAGEN

SKJALM P. skaber kollektioner med fokus på de nyeste tendenser inden for boliginteriør. Filosofien er nyskabende designs baseret på naturmaterialer i god kvalitet og med et skandinavisk look.

SHOP SKJALM P