• Lyngby Porcelæn - Lyngby vase
Lyngby Porcelæn

Lyngby Porcelæn Lyngby vase

Lyngby / H: 12 cm - Hvid
DKK 349,95
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 5711507210063

Hvid. 12 cm.

Lyngby vasen var og er et særkende for Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn, og er et af vores mest ikoniske produkter.
Denne cylindriske hvide vase blev designet ud fra 30'ernes ideologi om at forene form og funktion. Overflødig ornamentering skulle ikke længere være en del af designet – brugskunst skulle kunne stå i sin rene form og være brugbar.

Lyngby vasen er et smukt bevis på Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæns opfattelse af denne nye funktionelle bølge, hvor nobelt håndværk smelter sammenmed moderne teknikker og et markant anderledes design.

Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn blev etableret i 1936 i Kgs. Lyngby og fremstillede porcelænsstel, vaser og anden brugskunst af høj håndværksmæssig og teknisk kvalitet.
Fabrikken lukkede i 1969, men nåede at sætte stort præg på dansk designhistorie med sine enestående og markante design, hvoraf mange lever videre den dag i dag.

Med signaturdesignet "Lyngby vasen" i front forenes klassisk håndværk med avancerede produktionsteknikker i et DNA, der rendyrker funktionaliteten og skønheden i hvert enkelt produkt.

I 2012 genopstod Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn og står i dag bag relanceringen af de ikoniske design, der genskabes med den største omhu og respekt for designarven.

Læs mere
Farve Hvid
Materiale Porcelæn
Serie Lyngby
H 12 cm
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Brandinfo

Lyngby Porcelæn

Læs mere

Aktuelle Collections