splash
  • Rosendahl - Arne Jacobsen Bankers Clock
Rosendahl

Rosendahl Arne Jacobsen Bankers Clock

21 cm - Batteri
DKK Nu 1.196,00
Før 1.495,00 | Spar 299,00
Varen er desværre udsolgt. Prøv evt. en af vores butikker. OBS! Varer mærket med "Kun i webshoppen" føres ikke i vores butikker.
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 5709513436300

Ø21 cm.

Den danske og internationalt anerkendte arkitekt Arne Jacobsen tegnede oprindeligt tre vægure til tre markante bygninger i Danmark.
Roman til Århus Rådhus (1942), City Hall til Rødovre Rådhus (1956) og Bankers til Danmarks Nationalbank (1971). De unikke ure bliver nu genskabt i 4 størrelser fuldstændig tro mod originaltegningerne.

Efter flere år på udenlandske producenters hænder har Rosen-dahl erhvervet rettighederne til at genskabe og producere væguret Bankers Clock, som Arne Jacobsen oprindelig skabte, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. Udover rettighederne til Bankers Clock, har Rosendahl også rettig-hederne til City Hall og Roman Clock.

Arne Jacobsen havde for vane at totaldesigne alt – fra selve byg-ningerne til inventar, møbler m.m. Tilsammen udgør de tre ure derfor et interessant designsnit gennem modernismen, som Arne Jacobsen gav den udtryk gennem 30 år.

For at sikre at urene blev genskabt i fuld overensstemmelse og loyalitet med Arne Jacobsens stil og ånd, indledte Rosendahl et nært samarbejde med arkitekt og designer Teit Weylandt, der gennem mange år var leder af produktudviklingsafdelingen på Arne Jacobsens tegnestue i København og senere hos Dissing og Weitling.

Alle ure findes i flere størrelser og passer således ind i private hjem såvel som i store offentlige rum. Urene er udført i aluminium og mineralsk glas.

Læs mere
Størrelse 21 cm
Materiale Aluminium
Mekanik/batteri Batteri
Serie Arne Jacobsen Bankers
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Brandinfo

Rosendahl

Læs mere

Aktuelle Collections