splash
  • Kay Bojesen Denmark - Turtelduer
Kay Bojesen Denmark

Kay Bojesen Denmark Turtelduer

8,8 cm - Egetræ - Egetræ
DKK Nu 639,96
Før 799,95 | Spar 159,99
Levering: 1-5 hverdage. - Se handelsbetingelser

Levering uden for Danmarks grænser. - Læs mere her

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Garanti
  • Returnering
Varenr.: 5709513392040

De små søde turtelduer i egetræ er en skøn udvidelse af Kay Bojesen træfigur-serien, og de hylder kærligheden på elegant vis. Turtelduerne sælges i par og er, som sangfuglene, udført i et enkelt og tidløst design i hhv. mørkt egetræ og naturegetræ. Du kan også vælge at sætte dem op sammen med sangfuglen Alfred, så de signalerer forældre/børn forholdet. Leg med forskellige opsætninger og se kærligheden udtrykt igennem det elegante og stilrene design.

Sæt med 2 stk. Højde 8,8 cm

Læs mere
Farve Egetræ
Materiale Egetræ
H 8,8 cm
Læs mere
Når du handler på inspiration.dk, har du 2 års reklamationsret. Enkelte produkter er desuden omfattet af udvidet garanti. Klik på linket for at se mere. Læs mere
Som privatkunde har du altid 30 dages returret, når du handler på inspiration.dk. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Læs mere
Designerne bag
Kay Bojesen

Kay Bojesen

Kay Bojesen blev færdiguddannet som sølvsmed i 1910 efter han havde afsluttet sin læretid hos Georg Jensen. Som en af de første indenfor dansk kunsthåndværk lod han sig begejstre af funktionalismen, og han var blandt initiativtagerne til ”Den Permanente” – en forretning og et udstillingsvindue, der gennem årtier repræsenterede det bedste indenfor dansk design.


I 1930’erne begyndte Kay Bojesen for alvor at dyrke sin interesse for at arbejde i træ. Han skabte blandt andet en serie af trædyr, der alle levede op til hans holdning til, at design skal være rundt, blødt og føles godt i hånden. Han ønskede ikke at skabe tro kopier af virkelighedens dyr, men fantasifulde varianter i et design, hvor linjerne ”smiler”.
Med disse grundtanker som udgangspunkt har Kay Bojesen skabt sine elskede figurer, der appellerer til barnet i os alle. Deres glade udtryk har bragt glæde til mange verden over.

"Selv om et gammelt ordsprog siger, at for megen fagkundskab virker fordummende, vil jeg som håndværker hævde, at det at have gennemgået en regulær håndværkeruddannelse i et eller andet fag - vi taler om kunstindustriens - giver vedkommende visse fordele i formgivningens svære kunst frem for den, der helt eller delvist arbejder udfra teoretisk viden.".

 

Brandinfo

Kay Bojesen Denmark

Læs mere

Aktuelle Collections

Andre har også kigget på