Glas

Interessen for glas i boligen er steget voldsomt de senere år, så nu taler man om en decideret glastrend. Tænk glas ind i din indretning, udnyt glassets mange kreative og spændende muligheder og tilfør din bolig lys og lethed.  


Indret med glas

Brug glas når du indretter din bolig. Du kan nemt kombinere glas trenden med de andre trends som få grønne planter ind i hjemmet og farver.

Skab smukke stillebens glas som skaber ro, balance og giver din bolig et personligt look. Mix og match højder, former og kombiner gerne med andre og sjove materialer.

Her har vi nogle udvalgte eksempler på smuk mundblæst glas. Aalto og Alfredo er 2 smukke klassikere som vi se fantastiske ud i dit hjem.


Aalto

Det var i 1936 Alvar Aalto skabte sin klassiske serie af glas vaser. Aalto vasen er mundblæst på Iittala glas fabrikken. Lavet i en bred vifte af farver og størrelser, en vase fra Aalto kollektionen er en fornøjelse at eje eller give som gave.


​​​​​​​Alfredo

Smuk og dekorativ vase i mundblæst glas, som er designet af den verdenskendte kunstner Alfredo Häberli. Kombinationen af praktisk funktionalitet og ren æstetik mødes på skønneste vis i denne vase, hvad enten den fremtræder alene eller med en smuk buket blomster i.


​​​​​​​Old English

Ligesom de øvrige design i Old English-serien
har blomsterskålen bløde linjer, kurvet krop
og en bred fane, der iscenesætter både enkelte,
flydende blomsterhoveder, sammenplantninger
og løgvækster optimalt. Den lille størrelse
rummer massevis af anvendelsesmuligheder
på bordet og i boligen: Fra kuvertbuketter og
florale bordkort på det sofistikerede gæstebord
til små organiske statements i kroge og vindueskarme, hvor levende lys og skåle med vinterblomster skaber stemningsfulde oaser, som dagene bliver mørkere.


Fin ny lyslygte

Til dem, der ønsker at gå all in på Old English-universet, suppleres serien desuden med en charmerende lyslygte, der blødt buer sig om fyrfadslyset og skaber små lyspunkter i vintermørket i det velkendte amfora-formsprog.
​​​​​​​


​​​​​​​FORM collection

Originale forme fra unikt dansk designarkiv

Nu lanceres en smuk glasserie, baseret på de originale kunstporcelæn-forme. Det enkle formsprog passer perfekt ind i  moderne skandinavisk livsstil, og serien hedder ganske enkelt Form. Hver del i den nye serie bærer præcis samme formnummer som dengang, formene indgik i det daglige arbejde på den berømte Porcelænsfabrikken Lyngby Porcelæn.

Se vaserne her


Form 70

Rundformet vase med en smal åbning i toppen. Åbningen har et lille bøj, der giver god støtte til blomster og grene. Form 70 er mundblæst og fås i to størrelser (Lille: H10 cm og stor: H14 cm) og fire forskellige farver. Fra 299,95


Form 130

Aflang vase, der snævrer lidt ind foroven og forneden. Form 130 er mundblæst og fås i  to forskellige størrelser (Lille: H17,5 cm og stor: H22 cm) og fem forskellige farver. Fra 399,95


Form 140

Vase med cirkulær form, som gør den på samme tid blød og ikonisk. Form 140 fås i to størrelser (Lille: H13 cm og stor: H16 cm)
og fire farver. Fra 299,95