Godt grej

Inspiration byder på et kæmpe udvalg i stærke køkkenredskaber til alle slags opgaver i køkkenet. Super stærke materialer som træ, metal og silikone, der holder til det hele. F.eks. slidstærk silikone med ekstra lang levetid, redskaber, der tåler ekstra høje temperaturer og redskaber med særlig non-stick belægning, der letter køkkenarbejdet. Kom ind og se det store udvalg.

Godt grej


Kochblume redskaber

De er utroligt gode at bruge, MEGET holdbare, og så er de fremstillet i - for silikoneredskaber – en meget diskret farve, nemlig antrazit (dvs. uden kontrastfarve). Med deres dejskrabereffekt, så kan man let og hurtigt kan få alt op af gryden. Alle redskaberne kan tåle 300 graders varme og opvaskemaskine og er utrolig slidstærke.Et utroligt godt og skånsomt redskab til dine gryder og pander.

Se alle redskaberne her


Organiske materiale

Til dig der kan lide at arbjede med lækre kvalitetsredskaber som er lavet af organisk materiale. Det hårdføre hvide egetræ har en smuk overflade og sikrer redskabet en lang levetid i køkkenet. Redskaberne kan bruges all-round og kan også bruges i både gryder og pander m. belægning.

Designeren er Cecilie Manz er uddannet på Den danske Designskole i København og på ”University of Art and Design” i Helsinki, Finland.

Se alle Easy redskaber her


Eva Trio redskaber

Eva Trio har en særlig formgivet serie værktøj i kunststof. Specielt anvendelig til kogegrej med Slip-Let® belægning, men kan an­vendes på almindelig vis til al kogegrej. Køkkenværktøjet i kunststof tåler op til 220°C, men tåler ikke at blive efterladt og glemt i en glohed gryde eller pande.

Se alle Eva Trio redskaber her


Eva Trio
Stål redskaber

Et godt og robust redskab som passer til dine stål gryder. Redskaberne er fremstillet i rustfrit stål. og er nemme at rengøre da de tåler maskinopvask.
En klassisk og elegant serie.

Redskaberne er designet af Ole Palsby som også står bag de ikoniske gryder og pander i Eva Trio-serien.

Se alle Eva Trio Stål redskaber her