Inspiration
til stel

Vi giver dig inspiration samt en guide gennem nogle udvalgte dejlige stel som findes i Inspiration. For hvad er historien, ideen bag, kvaliteterne og så videre. Stel er ikke bare stel.

Få også inspiration til bordækning

Se mere her


Black to black

Mix af Sort Mega og Sort Riflet giver opdækningen karakter og egner sig godt til en rå opdækning, hvor enkelhed foretrækkes fremfor romantik.

Se mere Sort Mega Riflet


Legio Nova

EN KLASSIKER ER BLEVET OPDATERET

Legio Nova er en fortolkning af klassikeren Eva Trio Legio, som op gennem 00’erne var et af de største hvide stel i Danmark.
Hvor Legio’s formsprog er absolut minimalistisk, er Legio Nova designet med riller, der raffineret danner rammen om maden. Eva Trio er sponsor af det danske kokkelandshold, og i designprocessen er der fundet inspiration i at se deres madkunst, og den omhu de lægger i deres håndværk.

Se mere Legio Nova


Hammershøi

SMUKT OG TIDLØST STEL
FRA KÄHLER

Lad Hammershøi-stellet være fast gæst til dine middage – både til hverdag og fest. Hammershøi-stellet er elegant og moderne og skaber et roligt og stilrent udtryk på bordet.
Den smukke Hammershøi-serie er udformet med dekorative riller, som tilføjer produkterne et klassisk udtryk og lader glasuren fordele sig elegant og let gennemsigtigt hen over keramikkens levende form-sprog.

Se mere fra Hammershøi her


Et elegant løft

De keramiske produkter er løftet en smule fra bordet, så keramikken fremstår stabilt med en let svævende elegance og kombineret med de naturlige farver, bliver de enkelte elementer til små designvidundere i sig selv.

Det er den gamle kunstner Svend Hammershøis værker fra starten af 1900-tallet, som har inspireret designeren Hans-Christian Bauer til udtrykket på Hammershøi-serien. Svend Hammershøi var tilknyttet Kählers gamle værksted i Næstved i en lang årrække og havde stor betydning for Kählers udvikling.


Blå Bretagne

skabt med udgangspunkt i den særlige stemning, man finder ved havet i Bretagne. Pillivuyt har ladet sig inspirere af de talrige blå farver ved Bretagnes kyststrækning og har skabt to glasurer i blå nuancer: Lys Blå og Mørk Blå.

Porcelænet er mættet med fransk elegance, der virker attraktivt på os under de nordiske himmelstrøg. Glasuren har en smuk glat overflade og de nye farver inspirerer til nye skønne anretninger og serveringer.

Se mere her


Der er forskel på porcelæn

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400° C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig over for stød og slag.

Se mere stel her


Nordic coal

Nordic Coal er en videreudvikling af Broste Copenhagens andre populære stel Nordic Sea og Nordic Sand. Nordic Coal er inspireret af kraften i naturen og dens smukke råvarer, der så det passer perfekt til et hyggeligt nordisk hjem. Alle stykker er unikke, med en række  forskellige teksturer og farver.

Se mere her


Kombiner

Tilføj tekst

Nordic Coal er et lækkert mørkt og rustikt stel som meget fint kan kombineres med Bits bestik i stål med et satin finish.

Se mer Bitz bestik herBlå Mega Riflet

EN ROYAL KLASSIKER
En ny fortolket royal klassiker. Blå Mega Riflet.
Det startede med det velkendte musselmalede mønster, som i år 2000 blev fortolket på en ny og overraskende måde med sans for detaljer af Karen Kjældgård-Larsen.
Blå Mega Riflet er håndmalet, så hver enkelt steldel er helt unik.

Se mere Blå Mega Riflet her

Se mere fra Royal Copenhagen her