TRÆDYR & FIGURER

FIGURER DER FÅR SMILET FREM

Gå på opdagelse i Inspirations fantastiske og store udvalg af glade Hoptimister, gyldne Lykketrolde og det finurlige dyreunivers fra  Architectmade,
Lucie Kaas og Kay Bojesen Danmark.


​​​​​​​Spring Copenhagen

Spring Copenhagen har en passion for skandinavisk design og kvalitet. Det repræsenterer det bedste af skandinavisk design og håndværk.

Se mere herKorridor

Fra det danske designfirma Korridor introducerer Inspiration nu en skøn kolletion af dyr i beton. Med udgangspunkt i dansk design tradition tilføjer Korridor legende aspekter, som inspirerer, overrasker og spreder glæde.

Se mere fra KorridorLittle Bird

Med bare et næb og en form har Jan Christian Delfs givet 6 små fugle deres egen personlighed. De dekorative og meget charmerende LITTLE BIRDs repræsenterer hver en person i designerens egen familie. Hvilke fugle passer til din familie? LITTLE BIRD fås i natur-eg eller 6 forskellige farver.

Se alle Little Birds

Se mere fra Normann Copenhagen


Lucie Kaas

​Danske Lucie Kaas blev grundlagt i 2012 med en vision om at nytænke klassiske designartikler.

Entreen på designscenen skete med en række relanceringer af skandinavisk design fra 50’, 60’ og 70’erne. Bl.a. de fine træfigurer Spurv og Elefant af Gunnar Flørning.

Se mere fra Lucie Kaas herSøde Bordfolk

Fra Lucie Kaas

De små bordfolk fra Lucie Kaas er søde æggebægere som vil tage sig fint ud på morgenbordet. Bordfolket få både med og uden bogstaver og i flere farver.

Se alle bordfolk herArchitectmade

Designikoner i træ fra nogle af Danmarks mest anerkendte arkitekter. Her finder du bl.a. de elskede træfigurer: Bird af Kristian Vedel samt And & Ælling designet af Hans Bølling.

Se mere ArchitectmadeKay Bojesen

Kay Bojesen er i dag et af de største danske designnavne.  Hans barnlige sjæl og forkærlighed for leg kommer til udtryk i alle hans skønne dyr i træ.

Se mere Kay Bojesen


Sangfuglene

Sangfuglene har alle deres egen sjove historie når det gælder deres navn og deres fine farver. De er alle opkaldt efter noget eller nogen som har forbindelse med Kay Bojesen som f.eks. familie navne og personligheder.


Sangfugl Kay

Kay er opkaldt efter Hr. Bojesen selv, der var en stor fan af farven blå. Han var altid enten iført et ulasteligt blåt jakkesæt, skjorte og slips eller hvid arbejdskittel. ​​​​​​​
- tekst fra Kay Bojesen Danmark


Sangfugl Peter

Peter er opkaldt efter Kay Bojesens ældste barnebarn ud af en flok på fire, og familien beskriver ham som en elegant, moderne gentleman. ​​​​​​​
- tekst fra Kay Bojesen Danmark


​​​​​​​Sangfugl Pop

Pop er opkaldt efter danskvand – Soda Pop, som var det eneste, Kay Bojesen drak. Sangfuglen blev tegnet af Kay Bojesen i 1950’erne og har, lige som sine fem farverige søskende, aldrig tidligere været sat i produktion.
- tekst fra Kay Bojesen Danmark


SKYND DIG!

Bette trold: Design Etly Klarborg. Racer trold: Design Jason Watt. Once Upon a Time Trold: Design Rene Nielsen. Fås både i small og i large - limited edition

LARGE LIMITED EDITION

Kan kun fås i webshoppen.
Du støtter Kræftens Bekæmpelse med 50 kr. OBS: Limited Edition.


Hoptimist

De sjove Hoptimister bringer smil, glæde og optimisme. Hoptimisterne blev skabt tilbage i 1970’erne af den danske møbelsnedker Gustav Ehrenreich og blev relanceret i 2009.


​​​​​​​Smiley

Fra hoptimist

De såkaldte emoticons eller ”Smileys” bruges til at udtrykke stemninger og følelser, når vores eget smil ikke kan ses. På den måde er det lille ikon med til at understrege det, vi skriver og føler. Med det glade ansigt deler vi det gode humør og den positive stemning.
- fra Hoptimist

Se alle smiley her