OUTDOOR LIVING

Nu skal den lyse tid nydes i fulde drag på altanen, terrassen og i haven. Gør klar til sæsonen udenfor med nogle af de lækre nyheder, som du finder i Inspiration lige nu.


Indret udenfor


Nyt liv på altan og terrasse

Foråret er kommet og det er tid til at komme udenfor og nyde forårs solen. Så find havemøblerne frem og kom ud og nyd det dejlige vejr. I Inspiration finder du et godt udvalg af havehynder.

Nogle hynder fra kataloget
fås kun i butik.

Se flere hynder fra SödahlTIP

Tag et lille havebord med ud og nyd kaffen. Du kan også nemt pynte bordet med tidens trends som grønne planter og keramik.

Her i det tidlige forår kan du nemt pynte med fine små narcisser (påskeliljer), krokus eller perlehyacinter.

6ae0f939-e26b-4d94-a510-c290b45166a1
Lene Bjerre - Aldine Tæppe
229,95
Se detaljer
Broste Copenhagen - Sofia lanterne - mellem
149,95 | Spar 50,00
Se detaljer
Broste Copenhagen - Sofia lanterne - stor
199,95 | Spar 100,00
Se detaljer
Juna - Urban New Stripe Boxhynde
149,95
Se detaljer
Juna - Urban New Stripe Hynde
79,95
Se detaljer
Juna - Urban New Stripe Pude
149,95
Se detaljer
Juna - Urban New Stripe Vattæppe
199,95 | Spar 300,00
Se detaljer


Palle møbler

Skab en lounge med smarte pallehynder

Engangspaller kan benyttes på mange forskellige måder, her er de brugt som altan- eller havemøbler med en tyk pallehynde som du kan få i Inspiration. Så kan du hurtigt og billigt skabe et hyggeligt loungemiljø.

Engangspaller kan også bruges som hylde, sofa, bord, kommode - slip fantasien løs og skab dit eget personlige look.Sådan gør du

1. Anskaf dig paller og det er meget passende med 2 paller ovenpå hinanden. Sæt dem sammen med den ene som vinkel. F.eks. kan du stille 4 paller, hvor du vender de 2 omvendt så det skaber et hjørne og du kan jo altid udbygge afhængig af plads på din terrasse, altan eller i haven.

2. Pallerne males i den farve som passer til dit humør. Her har vi valgt at male dem sorte.

3. Skab loungemiljøet med f.eks. Junas URBAN LINE serien af lækre puder, hynder og tæpper som du kan kombinere på kryds og tværs. Så har du skabt din helt egen hyggelounge i haven for meget få små penge.

4. Skab miljø med tæpper, puder og smukke lanterne og lyskæder. Lav et pallebord af f.eks. 3 paller og montere eventuelt på hjul under, så du nemt kan flytte bordet rundt.


OBS

Brug ikke imprægnerede paller, da det kan være sundhedsskadeligt. Hvis du vil undgå, at pallerne er trykimprægnerede eller behandlet med andre kemikalier, skal du bruge EUR-paller eller DS-paller.


Lys og lanterner

Lanterner skaber en dejlig stemning af ro og hygge, og giver lysten til at nyde de lange aftener udenfor, selvom tusmørket begynder at sænke sig.​


Design with light

Brug Design With Light Lanterne til  året rundt.
Til sommeraftener på terrassen og til dekoration på bord, trappe og vinduet.

Lanternerne og krukkerne fås i flere størrelser og både med klart glas og i frosted hvid.

Se flere Design With light


Sunlight

Sunlight solcellelamperne fra Eva Solo er med til at forlænge udehyggen. De har frostet glas, skjult solcellepanel og LED pærer. Sunlight tænder automatisk, når tusmørket sænker sig og lyser i op til 20 timer.

Se alle sunlight herPynt med lys

Pynt med fine udendørs lys og lyskæder og skab en hyggelig stemning udendørs også når mørket falder på. De fine lyskæder og batteri lys fra Sirius fås i mange varianter så du kan få den der lige passer til dig.

Se mere fra Sirius