Tid til is

Nu da det er koldt udenfor så er tiden kommet til indendørs hygge og kreativitet i køkkenet. Bring familen sammen og lav jeres ynglings is.
Her finder du inspiration til 2 lækre opskrifter samt godt udstyr til at lave og servere isen.


Yoghurtis med jordbær


Ingredienser (6 portioner)

  • 500 g jordbær
  • 50 g agavesirup
  • 500 g græsk yoghurt 0-2%​

Opskrift fra Wilfa


Fremgangsmåde

  • Skyl jordbærrene og skær stilken af. Blend bærrene fint, tilsæt sirup og giv det et hurtigt blend så det er rørt sammen. Hvis du har brugt meget syrlige jordbær kan det være, du skal tilsætte lidt ekstra sirup.

    Omvendt, hvis du har brugt rigtig søde jordbær skal du måske holde lidt tilbage med siruppen

  • Rør jordbær/sirupmassen sammen med yoghurten.

  • Hæld hele blandingen i en ismaskine og kør maskinen indtil isen er klar.

    Opskrift fra Wilfa


Opskrift på yoghurtis med hindbær og nøddecrunch

Yoghurtis til 4 personer:
200 g hindbær, 100 g sukker, 450 g yoghurt naturel.
- Purér hindbærrene sammen med sukkeret i en blender. Si eventuelt kernerne fra, hvis det ønskes. Hæld blandingen i ismaskinen. Tilsæt yoghurten og lad ismaskinen køre i ca. 20 minutter.

Nøddecrunch:
75 g sukker, 75 g blandede nødder, 25 g smeltet smør.
​- Smelt sukker ved lav varme. Bland 3 forskellige slags nødder efter eget valg og hak dem groft. Vend i det smeltede smør og lad afkøle. Anret i glas med crumble nederst, is i midten og frysetørret hindbær på toppen.


Hyldeblomst-is med chokostykker

Du skal bruge:
· 5 dl piskefløde
· 6 æggeblommer (pasteuriserede)
· 100-150 g sukker
· 1,5 dl koncentreret hyldeblomstsaft
· 50 g god mørk chokolade




Sådan gør du:
1. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse
2. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen
3.  Hak chokoladen i små stykker
4.  Vend forsigtigt hyldeblomstsaft og chokostykker i flødemassen
5.  Hæld massen i ismaskinen eller sæt den i fryseren.


Den super smarte isske

Med ScoopThat får man en isske, hvor man slipper for besværget med først at opvarme skeen i lunkent vand og derefter kæmpe sig igennem en hård is. Istedet får man en isske som udnytter varmen fra din hånd ude i kanten på skeen, så man let kan trække isskeen igennem isen og opnår et flot slutresultat.
Alt dette sker uden elektricitet men via varmeudvekslende metaller og væsker der transporterer varmen fra ens hånd til kanten af skeen. Samt en slip-let-belægning som gør, at kuglen slipper skeen let.

jSQhSeQgQ3g


Se den fine produktvideo

Her kan du se en lille video om Scoop that isskeen. Om hvordan den virker med varmen og lidt om teknologien bag.


​Mere inspiration

Få inspiration til flere lækre desserter her

Se mere her

Skjul filter Vis filtre
Nulstil filter Nulstil filter OK

Tilpas udvalg

Valgt

Kategorier

Valgt

Pris

Valgt

Brand

16 Antal