LAV LÆKRE POPCORN
helt uden fedtstof

Lav en popcorn som en sund snack til hverdag og fest.
Mikroovns-popcorn uden fedt, flourstoffer og anden farlig kemi.  Samt med minimal opvask.

1.

Start med at folde formen ud. 

2.

Hæld majskerner op til målestregen. Tilføj evt. lidt salt og sæt låget på.

3.

Tilbered i mikroovnen ca. 2-4 min. Server nu de varme popcorn.


​”THELMA & LOUISE POPCORN”  

Ingredienser: 
• 100 g majskerner 
• 2 spsk. honning (20 g) 
• 30 g hakkede jordnødder 
• 1 tsk. salt

Instruktioner: 
1. Mål majskernerne op i Popcorn Makeren til den øverste målestreg (100 g).

2. Sæt låget på skålen og tilbered det 2-4 min i mikroovnen ved højeste effekt (tiden afhænger af effekt). 

3. Smelt honningen i en skål i 30 sekunder og bland med peanuts og salt.

4. Hæld honningmassen over popcornene og vend det sammen med en ske for at fordele den jævnt.

5. Server!


​"AMELIE" POPCORN

Ingredienser: 
•100 g majskerner 
•20 g smør 
•1 tsk. salt 
•30 g friske hakkede krydderurter fx en blanding af persille, purløg og estragon 

Instruktioner: 
1. Mål majskernerne op i Popcorn Makeren til den øverste målestreg (100 g). 

2. Sæt låget på skålen og tilbered det 2-4 min i mikroovnen ved højeste effekt (tiden afhænger af effekt). 

3. Hak de friske krydderurter. 

4. Smelt smørret i en skål i mikroovnen og rør salt og krydderurterne heri. 

5. Hæld det over popcornene og vend sammen med en ske for at fordele det jævnt.

6. Server!


​CHOKOLADE POPCORN 

Ingredienser: 
• 100 g majskerner 
• 100 g mørk chokolade
• ½ tsk Havsalt 

Instruktioner: 
1. Mål majskernerne op i Popcorn Makeren til den øverste målestreg (100 g).

2. Sæt låget på skålen og tilbered det 2-4 min i mikroovnen ved højeste effekt (tiden afhænger af effekt). 

3. Smelt chokoladen i en skål i mikroovnen og rør havsalt heri.

4. Hæld chokolademassen over popcornene og vend sammen med en ske for at fordele det jævnt.

5. Server!

Tip! I step 3 kan man erstatte salt med skallen fra ½ appelsin, hvilket giver en frisk smag.