Fantastiske Nyheder i Inspiration

Her giver vi dig altid et overblik over nogle af de største varenyheder, der netop er ankommet til vores butikker eller er på vej. Gå på opdagelse i det spændende udvalg og bliv inspireret.


Nyheder fra Kähler

Hammershøi fra Kähler er tidens nye klassikere, og foråret 2017 byder på mange fine nyheder i den smukke serie.

F.eks kan du nu tilføje en skøn tekande til samlingen men også fine nye skåle.

Se mere Hammershøi



Skibslamper

Nu er de smukke skibslamper tilbage i Inspiration. Skibslamperne er designet af Erik Magnussen. De kan både hænge eller stå.
Satinpoleret rustfrit stål.

Se skibslamperne her



Andersen

Design by Andersen Furniture
Eksklusive og dekorative trædesigns, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Skabt med passion for det gode håndværk.

Se mere her



​​​​​​​Spring Copenhagen

Spring Copenhagen har en passion for skandinavisk design og kvalitet. Det repræsenterer det bedste af skandinavisk design og håndværk.

Se mere her



Korridor

Fra det danske designfirma Korridor introducerer Inspiration nu en skøn kolletion af dyr i beton. Med udgangspunkt i  dansk design tradition tilføjer Korridor legende aspekter, som inspirerer, overrasker og spreder glæde.

Se mere her



Kay Bojesen nyt

Der kommer masser af spændende nyheder fra Kay Bojesen. Både dyr og helt nyt galleri.

Se mere her



Salt stel

SALT er navnet – for Brostes nye stel er inspireret af det naturlige mineralsalt. Kollektionens særkende er de bløde organiske former, en diskret sort, håndmalet rand samt en særlig brænding, som giver de enkelte dele varierende  teksturer og farvespil.

Se salt stel her



Little bird

Fra Normann Copenhagen

Med bare et næb og en form har
Jan Christian Delfs givet 6 små fugle deres egen personlighed. De dekorative og meget charmerende LITTLE BIRDs repræsenterer hver en person i designerens egen familie. Hvilke fugle passer til din familie? LITTLE BIRD fås i natur-eg eller 6 forskellige farver.

Se flere Little Bird  her


Smiley

Fra hoptimist

De såkaldte emoticons eller ”Smileys” bruges til at udtrykke stemninger og følelser, når vores eget smil ikke kan ses. På den måde er det lille ikon med til at understrege det, vi skriver og føler. Med det glade ansigt deler vi det gode humør og den positive stemning.
- fra Hoptimist

Se alle smiley her



Nye sengesæt

Fra Södahl

Der er kommet nye og lækre sengesæt til fra Södahl. De nye sengesæt passer lige ind i dette års farvetrends. Sengesættene kommer i flere størrelser og nogle af dem i flere nuancer.

Se Henna sengesæt

Se Soft simple sengesæt

Se mere fra Södahl



Lanterner

Smukke nye lanterner fra Broste. Som vil lyse smukt op imens vi går mod lysere tider.

Se dem her