Konkurrencer

Det er dejligt med lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Hos Inspiration holder vi løbende konkurrencer med flotte præmier, hvor du har chancen for at blive den heldige vinder.
Her kan du se, hvilke konkurrencer du kan deltage i lige nu. Se generelle vilkår for deltagelse i Inspirations konkurrencer her

I mange af vores konkurrencer skal man være medlem af Klub IN – vores livsstilsklub for at kunne deltage. Dette fremgår tydeligt af den enkelte konkurrence.
Læs mere om Klub IN og de mange fordele her

Se de generelle konkurrence betingelser for konkurrence på facebook og instagram her.


Vind et gavekort på kr. 10.000 til dig og din mor.

Vær med i konkurrencen og bliv den heldige vinder, af et gavekort på i alt kr. 10.000 til Inspiration, som du kan glæde din mor og dig selv med.Deltag i skrabespillet, hvor vi løbende udlodder lækre Mors Dags præmier til dig og din mor.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig at blive medlem af Inspirations kundeklub Klub IN. Du vil modtage 6-10 nyhedsbreve om måneden med invitation til VIP-aftener, særlige tilbud og ekstra rabat på din fødselsdag. Se mere på www.klubin.dk. Du kan til enhver tid melde dig ud igen. Der trækkes i alt 1 vinder af 2 stk hhv.: Hammershøj vaser, Andersen North star stage, Stelton Horizon vaser, Normann skåle og Kay Bojesens Abe,  til en samlet værdi á 6199,60 kr plus hovedgevinsten på kr. 10.000. Så samlet er der præmier for i alt kr. 16199,60.Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle, der har skrabet 3 ens af ovenstående på et lod i perioden 18. april til og med den 13. maj. Der trækkes en vinder i uge 21 senest fredag den 26. maj 2017. Vinderne får direkte besked pr. email og offentliggøres på inspiration.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Inspiration kan ikke deltage i konkurrencen. For denne konkurrence gælder endvidere vores generelle konkurrencebetingelser.